Kamis, 15 November 2012

grama. Sulaukę vidurinė mokykla, jie gali būti į

nukrito nuo malonės Egipto revoliucija Arabų pavasarį Daugumai susirūpinimą kėlė, kokios rūšies naujajai vyriausybei gali perimti. Kai kurie teigė, kad nuo karo buvo daugiausia kontroliuoti, ir draugai su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis, mes nieko nerimauti. Be to, daugelis iš tų kolegijos studentams, kurie prasidėjo revoliucija buvo taip pat ekiosku.com beli vidutiniškas musulmonai arba visai liberalai, priimti visoms religijoms. Kiti spekuliantai teigė, kad musulmonų brolija gali perimti, ir mes turime būti atsargūs, ką mes Linkiu nauja.
Daugelis teigė mes neturėtų jaudintis dėl to, kad viskas bus gerai. Šiandien musulmonų brolija perėmė ir ko nėra taip sklandžiai, kaip mes tikėjomės, ir broliai yra labai gerai organizuota ir gerai įsitvirtinę politiškai. Jie kontroliuoja, kad taisyklės, jie ir tai, kaip ji ketina būti ateityje gana ilgą laiką. Ką tai reiškia Jungtinių Amerikos Valstijų ir mūsų diplomatines pastangas? Na, mes jau buvo šiek tiek rebuffed iš musulmonų brolija, ir paprašė mielai takumo jų taisyklės.

Akivaizdžiai norėtų ir toliau teka į pinigus, ir jie supranta, jie yra atsakingas Sueco kanalo, ir jos prašo, kad mes toliau siųsti jiems finansinę pagalbą jei norime būti savo draugams. Ką mes norime, kad galbūt galima derėtis kaina. Kur esu kilusi tai vadinama turto prievartavimas, bet Artimuosiuose Rytuose tai įprastas, ir galbūt tai yra laiko mes priprasti prie jo. Kai prezidentas Barack Obama išvyko į Egiptą ir padarė daug kalbos, už kuriuos jis gavo Nobelio taikos premija, tai buvo prieš revoliuciją savivaldybių perimti brolija.

Rand Corporation, dėl kurio vykdomas įdomi mokslinių tyrimų knyga pavadinimu; "Musulmonų brolija, jaunimo, ir poveikį JAV dalyvavimas," Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye ir Erin York. Remiantis ataskaita, yra musulmonų brolija jaunimo skyriaus ir;

"Vaikai negali tapti visateise organizacijos nariai, bet jie gali Bendradarbiaukite su fraternitatis organizacijos skautų programa. Sulaukę vidurinė mokykla, jie gali būti įtraukti į savo MB studentų skyrių ir pradėti tapti visateise organizacijos nariai. Yra sekretoriatas kiekvienoje iš Egipto gubernijos ir jaunimo sekretorius yra įpareigotas stiprinti obligacijų tarp jaunesnių narių, verbuoti naujus narius ir rengiant šalies jaunimo ateityje vadovybė."

RAND Corporation darbe ir ataskaitoje nepaminėjo kad sąveika tarp jaunimo ir vadovavimas yra panašus į senovės Graikija tradicija kai kalbama klijavimui. Tačiau tai galima pasakyti. Kaip žinote, prezidentas Obama yra gerai su musulmonų brolija vadovaujančio vaidmens Egipte ir metodus jie naudoja išlaikyti tokio lyderio per tam tikrą laiką, kaip jis yra nurodyta komentarų per savo Artimųjų Rytų kelionę.

Ne visos musulmonų brolija jaunimo linkę gauti kartu su vyresnio amžiaus musulmonų brolija įmonės. Kai nuolat abejoti šios institucijos, vis dar, tiems, kurie pertrauka iki bus ne nariai brolija, bet jie gali baigtis ilgesnė politinę opoziciją. Daug dėl galbūt turėtume būti atsargūs ko mes pageidaujate už, kitą kartą tai sukilimą ar revoliuciją kažkur pasaulyje. Mes neturėtų tikėtis vištas, kol jie stoglangis, nei mes tikimės, kad rezultatai būtų palankūs.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar